transadvice

transadvice
‘Less is more’

Met Transadvice, partner in transitie- en verandermanagement, haalt u het beste uit uw organisatie. Dat betekent inzet, visie, leiderschap, talent, doorzettingsvermogen en vooral strategie, vernieuwing en anticiperen.

Transadvice bestaat sinds 2004, is gevestigd te Amsterdam en werkt voor opdrachtgevers nationaal en internationaal. Transadvice is niet gebonden aan bepaalde bedrijfstakken, hoewel er vanuit het verleden een netwerk en expertise is opgebouwd in de financiële, logistieke en publieke overheidssector.

Eigenaar Linda Vermue heeft door jarenlange ervaring een heldere visie en een stevige basis gelegd voor alle bedrijven die op het punt staan te veranderen en daarbij streven naar beter resultaat. Heldere communicatie, toekomst en een stappenplan bieden de ‘roadmap’ naar succes. Samen met  u, uw medewerkers en een team van zelfstandige ondernemers zet Transadvice de eerste stappen naar uw succes.

Vertel het mij en ik zal het vergeten, laat het mij zien en ik zal het mij herinneren, betrek mij erin en ik zal het begrijpen”. Chinees spreekwoord